Machtigen rijschool

Rijschool machtigen

Wanneer je instructeur van mening is dat je klaar bent voor het praktijkexamen, moet je je rijschool bevestigen bij het CBR. Dit is nodig zodat wij een datum kunnen prikken voor je om examen te doen bij het CBR.

Dit is eenvoudig te realiseren omdat je jouw DigiD kunt gebruiken. Tijdens het machtigen van je rijschool wordt je gevraagd het rijschoolnummer door te geven. Ons rijschoolnummer is 4501X8.

Machtigen rijschool zonder DigiD

Het komt weleens voor dat sommige leerlingen niet beschikken over een DigiD. Is dit bij jou ook het geval? Dan hoef je je geen zorgen te maken! Je kunt jouw rijschool alsnog machtigen door het formulier op de website van het CBR in te vullen.

Als je er problemen mee hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor hulp. Wij hebben hier veel expertise mee en weten precies wat er van het CBR verlangd wordt als het gaat om zonder DigiD een rijschool te machtigen.

 

rijschool machtigen
Machtiging rijschool

Kom je er niet uit?

Als je problemen hebt met het autoriseren van je rijschool, bel ons dan via de knop hieronder. Houd je niet zo van bellen? Je kunt ons gewoon mailen via ons contactformulier.

Neem gerust contact met ons op als je de rijschoolmachtiging voor iemand anders doet. We zullen zo snel mogelijk reageren op je telefoontje of mail!

 

google

Reviews

Hoe onze studenten onze rijschool beoordelen

Benieuwd naar wat onze leerlingen over ons zeggen? Lees dan hieronder de ervaringen!

l-icon

Laurens

★★★★★

Ontzettend fijne rijschool! Ik heb motorrijles gevolgd bij Mustapha en vervolgens in één keer mijn AVB en AVD gehaald. Mustapha denkt in alle opzichten met je mee en past zich aan naar wat jij nodig hebt om met vertrouwen op de motor te zitten. Wil je kwalitatief hoogwaardige lessen waarbij het niet gaat om 'even snel je rijbewijs halen' maar echt goed leren rijden? Dan kan ik Rijschool Galgenwaard van harte aanbevelen!

n-icon

Nino Agten

★★★★★

Vanaf de proefles tot aan het praktijkexamen altijd goede communicatie gehad. Mustapha is altijd op tijd en komt zijn afspraken na. Voor het theorie examen kon ik een theorieboek lenen en met zijn tips voor extra online oefenmateriaal heb ik het in één keer gehaald. Voor het praktijkexamen heeft hij duidelijk aangegeven wat je wel en vooral niet hoeft te weten/moet doen. Hierdoor heb ik ook het praktijkexamen in één keer gehaald terwijl ik op het minst favoriete moment van de dag moest afrijden (08:00). Kortom: top instructeur en ik raad hem zeker aan anderen aan!

g-icon

Gavin de Jong

★★★★★

Super rijschool, zelf lessen gehad bij Mustafa. Ongelooflijk aardige man, hij creëerde een fijne sfeer en gaf erg goeie tips. De opbouw over de lessen heen was ook erg prettig en voelde daardoor erg geleidelijk. Uiteindelijk super voorbereid het examen ingegaan en in één keer gehaald. Dank voor de goede lessen en fijne sfeer in de auto, zeker een aanrader om hier te lessen.

c-icon

Cas De Ruiter

★★★★★

Deze rijschool is me aangeraden door een huisgenoot en op mijn beurt zal ik hem aanraden aan iedereen die er een nodig heeft. Je krijgt rijles op maat, van een gezellige instructeur die goed met je meedenkt. Ook nog eens een van de betaalbaardere rijscholen in Utrecht. Absolute top service.

k-icon

Kyra van Hamburg

★★★★★

Ik heb mijn theorie in één keer gehaald en met een tussentijdse toets ook daarna mijn rijexamen in één keer gehaald, met dank aan Mustapha - kwaliteit en ruimte om te leren, vind ik belangrijk, en heb ik ervaren 🙂

a-icon

Arnold Kole

★★★★★

Fijne rijschool waar je no-nonsense leert waar het om draait: veilig en zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen. Mijn instructeur Mustapha was erg prettig om mee te rijden en heeft me altijd uitstekend lesgegeven waardoor ik in één keer geslaagd ben! Kortom, als je op zoek bent naar een goede rijschool in (de omgeving van) Utrecht zoek dan niet verder want ik kan Rijschool Galgenwaard van harte aanbevelen!

Zullen wij je terugbellen?

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op!