Telefoon: 030-2800882

Wil je deze zomer het gevoel van vrijheid van het autorijden ervaren, maar heb je nog geen rijbewijs? Dan kun je nu snel en eenvoudig je autorijbewijs halen met een spoedcursus bij de beste rijschool in Utrecht.

Binnen 10 dagen tot 4, 6 of 8 weken kun je bij onze rijschool een spoedcursus volgen om je rijbewijs B of rijbewijs A te halen. Met ons hoge slagingspercentage krijg je les van een ervaren instructeur in de nieuwste lesauto’s voor de beste kwaliteit.

Alle voordelen van een rijbewijs spoedcursus

Bij Rijschool Utrecht bieden wij spoedcursussen voor het rijbewijs aan waarbij je ’s avonds en in het weekend kunt lessen. We zijn flexibel en kunnen ons aanpassen aan jouw rooster. Dit is een groot voordeel van onze rijschool. Als je op zoek bent naar hoogwaardige autorijlessen en motorlessen in Utrecht, dan ben je bij ons aan het goede adres bij onze rijschool.

Theoriecertificaat

Om deel te nemen aan een spoedcursus voor het behalen van een rijbewijs, moet je eerst slagen voor het theorie-examen voor de auto. Als je nog niet in de gelegenheid bent geweest om dit examen te halen, hoef je je echter geen zorgen te maken. Onze rijschool in Utrecht biedt namelijk een speciale theoriecursus aan die slechts één dag duurt. Tijdens deze theoriecursus in Utrecht zullen wij ervoor zorgen dat je de theorie volledig begrijpt, zodat je meteen het theorie-examen bij het CBR kunt afleggen.