Over ons

Rijschool Galgenwaard

Wil jij meer weten over ons? Rijschool Galgenwaard is een CBR erkende rijschool in Utrecht met meer dan 15 jaar ervaring. Wij houden de kosten bewust laag. Wij vinden het belangrijk dat iedereen rijlessen van kwaliteit moet kunnen krijgen tegen betaalbare prijzen. Onze deskundige instructeurs leveren hun bijdrage aan ons kwaliteit waar wij trots op zijn.

  • Bovag gecertificeerd
  • Ervaren en deskundige instructeurs
  • Rijschool met een uitstekend slagingspercentage

Ons doel is om verantwoorde chauffeurs op te leiden die bewust en veilig deelnemen in het verkeer. Wij zijn van mening dat een rijles bij ons een uitstekende voorbereiding is. De rijlessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig bij ons. Zo hebben wij in al onze jaren veel tevreden leerlingen kunnen helpen aan een rijbewijs. Dat kun je ook zien aan de reviews van onze geslaagde leerlingen.

Utrechtse Rijschool Galgenwaard
Over ons als Rijschool Galgenwaard

De beste rijschool in Utrecht!

Dit is hoe ze ons beschrijven. En dat gebeurd niet zomaar, maar er zit flink wat werk en ervaring achter. Wij zijn net zo blij wanneer jij slaagt voor je rijbewijs. Want jouw succes, is ook ons succes! De kwaliteit van rijscholen kun je zien aan de hand van de CBR slagingspercentage. Wij als Rijschool Utrecht hebben een hoog slagingspercentage weten te behalen wat ver boven de gemiddelde van Nederland ligt.

  • De scherpste prijzen voor kwalitatieve autorijlessen
  • Rijlessen in jouw eigen tempo
  • Flexibele tijden: ook lessen ‘s avonds of in het weekend

Samen maken we een succes van de rijlessen en zorgen we ervoor dat je eenvoudig je rijbewijs halen kunt. En zien wij je tijdens het lesgeven op de weg, met je rijbewijs en in je eigen auto? Dan kunnen we elkaar vriendelijk groeten met een glimlach en zeggen “Kijk, hij/zij heeft ook rijlessen bij ons gevolgd”! Dat is waar wij het voor doen.

google

Reviews

Hoe onze studenten onze rijschool beoordelen

Benieuwd naar wat onze leerlingen over ons zeggen? Lees dan hieronder de ervaringen!

l-icon

Laurens

★★★★★

Ontzettend fijne rijschool! Ik heb motorrijles gevolgd bij Mustapha en vervolgens in één keer mijn AVB en AVD gehaald. Mustapha denkt in alle opzichten met je mee en past zich aan naar wat jij nodig hebt om met vertrouwen op de motor te zitten. Wil je kwalitatief hoogwaardige lessen waarbij het niet gaat om 'even snel je rijbewijs halen' maar echt goed leren rijden? Dan kan ik Rijschool Galgenwaard van harte aanbevelen!

n-icon

Nino Agten

★★★★★

Vanaf de proefles tot aan het praktijkexamen altijd goede communicatie gehad. Mustapha is altijd op tijd en komt zijn afspraken na. Voor het theorie examen kon ik een theorieboek lenen en met zijn tips voor extra online oefenmateriaal heb ik het in één keer gehaald. Voor het praktijkexamen heeft hij duidelijk aangegeven wat je wel en vooral niet hoeft te weten/moet doen. Hierdoor heb ik ook het praktijkexamen in één keer gehaald terwijl ik op het minst favoriete moment van de dag moest afrijden (08:00). Kortom: top instructeur en ik raad hem zeker aan anderen aan!

g-icon

Gavin de Jong

★★★★★

Super rijschool, zelf lessen gehad bij Mustafa. Ongelooflijk aardige man, hij creëerde een fijne sfeer en gaf erg goeie tips. De opbouw over de lessen heen was ook erg prettig en voelde daardoor erg geleidelijk. Uiteindelijk super voorbereid het examen ingegaan en in één keer gehaald. Dank voor de goede lessen en fijne sfeer in de auto, zeker een aanrader om hier te lessen.

c-icon

Cas De Ruiter

★★★★★

Deze rijschool is me aangeraden door een huisgenoot en op mijn beurt zal ik hem aanraden aan iedereen die er een nodig heeft. Je krijgt rijles op maat, van een gezellige instructeur die goed met je meedenkt. Ook nog eens een van de betaalbaardere rijscholen in Utrecht. Absolute top service.

k-icon

Kyra van Hamburg

★★★★★

Ik heb mijn theorie in één keer gehaald en met een tussentijdse toets ook daarna mijn rijexamen in één keer gehaald, met dank aan Mustapha - kwaliteit en ruimte om te leren, vind ik belangrijk, en heb ik ervaren 🙂

a-icon

Arnold Kole

★★★★★

Fijne rijschool waar je no-nonsense leert waar het om draait: veilig en zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen. Mijn instructeur Mustapha was erg prettig om mee te rijden en heeft me altijd uitstekend lesgegeven waardoor ik in één keer geslaagd ben! Kortom, als je op zoek bent naar een goede rijschool in (de omgeving van) Utrecht zoek dan niet verder want ik kan Rijschool Galgenwaard van harte aanbevelen!

Zullen wij je terugbellen?

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op!