Reviews

google

Reviews

Hoe onze studenten onze rijschool beoordelen

Benieuwd naar wat onze leerlingen over ons zeggen? Lees dan hieronder de ervaringen!

l-icon

Laurens

★★★★★

Ontzettend fijne rijschool! Ik heb motorrijles gevolgd bij Mustapha en vervolgens in één keer mijn AVB en AVD gehaald. Mustapha denkt in alle opzichten met je mee en past zich aan naar wat jij nodig hebt om met vertrouwen op de motor te zitten. Wil je kwalitatief hoogwaardige lessen waarbij het niet gaat om ‘even snel je rijbewijs halen’ maar echt goed leren rijden? Dan kan ik Rijschool Galgenwaard van harte aanbevelen!

n-icon

Nino Agten

★★★★★

Vanaf de proefles tot aan het praktijkexamen altijd goede communicatie gehad. Mustapha is altijd op tijd en komt zijn afspraken na. Voor het theorie examen kon ik een theorieboek lenen en met zijn tips voor extra online oefenmateriaal heb ik het in één keer gehaald. Voor het praktijkexamen heeft hij duidelijk aangegeven wat je wel en vooral niet hoeft te weten/moet doen. Hierdoor heb ik ook het praktijkexamen in één keer gehaald terwijl ik op het minst favoriete moment van de dag moest afrijden (08:00). Kortom: top instructeur en ik raad hem zeker aan anderen aan!

g-icon

Gavin de Jong

★★★★★

Super rijschool, zelf lessen gehad bij Mustafa. Ongelooflijk aardige man, hij creëerde een fijne sfeer en gaf erg goeie tips. De opbouw over de lessen heen was ook erg prettig en voelde daardoor erg geleidelijk. Uiteindelijk super voorbereid het examen ingegaan en in één keer gehaald. Dank voor de goede lessen en fijne sfeer in de auto, zeker een aanrader om hier te lessen.

c-icon

Cas De Ruiter

★★★★★

Deze rijschool is me aangeraden door een huisgenoot en op mijn beurt zal ik hem aanraden aan iedereen die er een nodig heeft. Je krijgt rijles op maat, van een gezellige instructeur die goed met je meedenkt. Ook nog eens een van de betaalbaardere rijscholen in Utrecht. Absolute top service.

k-icon

Kyra van Hamburg

★★★★★

Ik heb mijn theorie in één keer gehaald en met een tussentijdse toets ook daarna mijn rijexamen in één keer gehaald, met dank aan Mustapha – kwaliteit en ruimte om te leren, vind ik belangrijk, en heb ik ervaren 🙂

a-icon

Arnold Kole

★★★★★

Fijne rijschool waar je no-nonsense leert waar het om draait: veilig en zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen. Mijn instructeur Mustapha was erg prettig om mee te rijden en heeft me altijd uitstekend lesgegeven waardoor ik in één keer geslaagd ben! Kortom, als je op zoek bent naar een goede rijschool in (de omgeving van) Utrecht zoek dan niet verder want ik kan Rijschool Galgenwaard van harte aanbevelen!

j-icon

Jasmijn Meereboer

★★★★★

Mustapha is een hele fijne rij instructeur. Hij is geduldig en heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven in de auto. Bedankt voor de fijne lessen!

b-icon

Bas Veelenturf

★★★★★

Mijn ervaring met Rijschool Galgenwaard was heel erg prettig. Mustapha is een goede instructeur: hij legt alles duidelijk uit en het is altijd gezellig in de auto. Verder weet hij precies wat een leerling nodig heeft om zelfstandig en veilig te rijden. Wil je gezellige rijlessen van een goede kwaliteit? Dan is Rijschool Galgenwaard zeker een aanrader!

h-icon

Henrike Meuleman

★★★★★

Als je nog op zoek bent naar een goede rijinstructeur, zoek dan niet verder, maar neem contact op met Mustapha! Ik kan hem bij iedereen aanraden. Mustapha is een fantastische docent. Hij heeft veel geduld, is duidelijk, eerlijk/betrouwbaar, communicatief vaardig en hij heeft veel mensenkennis waardoor je je altijd op je gemak voelt. En de lessen zijn ook nog eens heel gezellig (niet onbelangrijk). Mocht je al lessen hebben gevolgd of eens zijn gezakt, zou ik Mustapha zeker aanraden. Hij is erg goed in het “her”opleiden en zorgt er met zijn expertise voor dat je écht goed leert rijden. Kortom, alleen maar lof voor Mustapha, dankzij hem heb ik afgelopen week mijn rijexamen gehaald!

l-icon

Lisa Dautzenberg

★★★★★

Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden. Ik heb zelf les gehad van Mustapha. Een hele gezellige, rustige en goeie instructeur. Precies wat je nodig hebt als je iets gaat leren wat je nog nooit hebt gedaan. Hij legt alles goed uit en zorgt ervoor dat je je zeker voelt achter het stuur. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in één keer mijn praktijk examen heb gehaald!

m-icon

Miriam Osinga

★★★★★

Heel erg fijne, goede en gezellige rijlessen gehad van Mustapha! Hij zorgde voor veel persoonlijke aandacht en wist precies waar ik aan moest werken. Ben erg tevreden met mijn keuze voor deze rijschool en zou het zeker aan iedereen aanraden!

c-icon

Caroline van Hartingsveldt

★★★★★

Super rijschool! Mustapha heeft veel kennis en inzicht, leert je alles op een prettige manier aan, maakt de lessen persoonlijk en elke les is weer een feestje. Door veel geduld en duidelijk uitleg snel goed leren rijden!

s-icon

Sonja Wilms

★★★★★

Ik had een erg fijne rijinstructeur, Mustafa, die altijd in was voor een praatje, wat ook erg gezellig was. Daarbij was ik van tevoren bang dat mijn faalangst veel zou opkomen tijdens de rijlessen, maar dankzij de rustige uitleg van mijn instructeur is dit nooit gebeurt. Ik heb zelfs in één keer mijn praktijkexamen gehaald, terwijl ik absoluut geen rijtalent was! Communicatie met de rijschool zelf was ook uitstekend. Al met al een top instructeur en rijschool!

s-icon

Styno

★★★★★

Ik kan Galgenwaard zeker aanraden! Qua prijs kwaliteit verhouding is dit de beste rijschool van Utrecht. Mustapha is een hele leuke, rustige en oplettende rijinstructeur. Ik voelde me altijd erg op mijn gemak en hij kan goed uitleggen wat je kan verbeteren. Verder is hij gezellig en grappig om mee te rijden. Als laatste is het nog belangrijk om te zeggen dat de auto van top kwaliteit was!

l-icon

Lotte van der Klei

★★★★★

Ik zou rijlessen bij Mustapha zeker aanraden! Hij is erg vriendelijk en rustig en laat je op je gemak voelen tijdens het rijden. Hij weet ook precies wat goed gaat en waar je nog aan moet werken om in één keer je praktijk examen te halen!

d-icon

Daan van Westen

★★★★★

Zeker een aanrader om bij Rijschool Galgenwaard te gaan lessen! Mijn instructeur, Mustapha, was echt top. Met humor maakt hij de rijlessen leuk en lekker luchtig. Op de juiste momenten is hij ook oplettend en duidelijk aan welke terugkerende foutjes je nog kunt verbeteren. Daarnaast is deze rijschool ook nog eens lekker goedkoop!

e-icon

Eva de Ruiter

★★★★★

Ik had les van Mustapha, een hele fijne, rustige en gezellige instructeur. Hij heeft mij geholpen mij zeker te voelen in de auto en heeft mij gestimuleerd te blijven lessen. Uiteindelijk ben ik in één keer geslaagd! ik ben heel tevreden over Mustapha en kan hem iedereen aanraden.

s-icon

Stefan Hovy

★★★★★

Ideale rijschool! Ik had al wat rijervaring en Mustapha weet zich goed aan te passen op het niveau en rijstijl van de leerling. Ontzettend flexibel in tijden wat het goed te combineren maakt met een drukke studie. Ik wilde graag op korte termijn afrijden en alle lessen konden snel ingepland worden. In een keer geslaagd en vooral afgerond met vertrouwen in mijn eigen rijden! Aanrader!

r-icon

Ruben van Kempen

★★★★★

Ik ben erg tevreden over rijschool Galgenwaard en heb hen ook bij een vriendin aangeraden. Zelf heb ik een proefles bij Bruinsma en de ANWB genomen, maar was daar niet tevreden over de prijs/kwaliteit en benadering. Mijn rijleraar (Mustapha) had altijd erg veel geduld en oog voor een geschikte persoonlijke aanpak. Daarnaast is het ook altijd gezellig.

m-icon

Mirjam Adams

★★★★★

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Rijschool Galgenwaard met Mustapha als instructeur. Binnen 4 maanden ben ik in 1 keer geslaagd, helaas… want de lessen waren erg gezellig en ik zal ze missen! Mustapha is een relaxte instructeur die goed door heeft waar je aan toe bent in je lessen en waar je leuk mee kan praten. Ik heb veel van hem geleerd. Een ander pluspunt is dat ik gemakkelijk en flexibel mijn lessen kon inplannen. Ten slotte is het de ideale rijschool voor de student, omdat je als student 10% korting krijgt op je eerste pakket. Dit zorgt ervoor dat de kosten laag zijn t.o.v. andere rijscholen in Utrecht. Ik raad Rijschool Galgenwaard iedereen aan!

c-icon

Christian Blok

★★★★★

Erg vlot mijn rijbewijs gehaald na jaren bang te zijn geweest (i.v.m. nare ervaringen met vorige rijschool). Mustapha heeft mij hier in 30 minuten overheen geholpen. Enorm deskundige, rustige en vooral gezellige instructeur. Ik ga je missen Mustapha

l-icon

Lisa

★★★★★

Hele goede, leerzame en prettige rijlessen gehad bij Mustapha. Hij is een goede instructeur met (heel veel) geduld, humor en mensenkennis. Waar ik het soms niet meer zag zitten, gaf hij mij toch het vertrouwen door te gaan.. En met resultaat! Ik heb veel van hem geleerd en zal de rijlessen toch best gaan missen. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen. Moes, bedankt voor alles!

a-icon

Amy van der List

★★★★★

Ik kwam bij Rijschool Galgenwaard om zekerheid op te bouwen en rijen weer leuk te vinden na een keer te zijn gezakt voor mijn rijexamen. Lessen met Mustapha waren gelijk gezellig en hij wist goed advies te geven om mijn rijgedrag te verbeteren. Hij was altijd rustig en ik voelde me vanaf de eerste les volledig om m’n gemak. Na nog tien lessen met Mustapha voelde ik me voorbereid voor een examen en ben toen ook geslaagd!

s-icon

Saida Oui.

★★★★★

Geslaagd! Met dank aan Rijschool Galgenwaard. Ik had een top instructeur Mustafa. Ik adviseer ieder om hier lessen te volgen. Kreeg goede begeleiding, flexibele planning en allerbelangrijkste passende tips en advies waar je echt iets mee kan. Je kunt goed auto leren rijden, omdat je gerust fouten kunt maken zonder dat je op je kop krijgt! Je krijgt echt alle tijd en aandacht.

a-icon

ammootje

★★★★★

Met een aankomend examen en nog wat figuurlijke obstakels op de weg daarnaartoe ben ik naast een lespakket bij een andere rijschool extra lessen gaan volgen bij Mustapha (rijschool Galgenwaard). Ik heb hier heel fijne lessen gehad. Niet alleen weet hij met veel geduld en inzicht je mee te nemen door de lastige situaties, hij laat het je ook voldoende zelf uitvogelen en ervaren. Toen mijn praktijkexamen plaatsvond had ik inmiddels een flink stuk extra vertrouwen en rijvaardigheid opgebouwd. En zeker mede door Mustapha in 1x geslaagd!

t-icon

Tika Schellevis

★★★★★

Top rijlessen gehad van Mustapha! Wat een fijne vent en goede instructeur! In 1x geslaagd, absoluut door de kwaliteit van mijn lessen! Bedankt!
j-icon

Jenneke Wisselink

★★★★★

Super fijne ervaring gehad bij Rijschool Galgenwaard. Door de rust en kennis van Mustapha heb ik het rijbewijs in één keer kunnen halen. Van harte aan te bevelen!

s-icon

Sanne Nikkelen

★★★★★

Erg fijne rijlessen gehad! Super instructeur met veel humor en positiviteit. Heldere uitleg en feedback. Voor mij was het essentieel dat ik ’s avonds en in het weekend kon lessen en dit was nooit een probleem. Weinig contact gehad met de rijschool zelf, maar het contact wat er was, was wel altijd snel en duidelijk. In één keer geslaagd!

o-icon

Olga Krabbe

★★★★★

Hele fijne rijlessen gehad, had eigenlijk altijd zin om weer te gaan rijden. Mustapha is heel gezellig en een erg goede leraar, en daarbij ook erg flexibel zodat we zo veel mogelijk rond mijn werktijden konden lessen. Ik ben in 1 keer geslaagd met exact het aantal lesuren dat hij inschatte bij de proefles, dus bedankt voor alles!

s-icon

Sjors Driessen

★★★★★

Ik heb een prima ervaring gehad met deze rijschool. In 3,5 maand heb ik me rijbewijs al behaald. Zeker een aanrader! Rij-instructeur Mustafa is geduldig, vriendelijk, flexibel, rustig. Voor mij persoonlijk ben ik meer dan tevreden en raad ik iedereen aan die het rijbewijs B wilt behalen om hier te gaan lessen!

j-icon

Justin Valkenburg

★★★★★

Afgelopen half jaar heb ik met Farid gereden bij Rijschool Galgenwaard. De lessen met Farid waren erg leuk maar vooral erg leerzaam! Hij houdt rekening met je zowel in de auto, als buiten de auto. Voorbeeld hiervan is dat hij heel flexibel is met het plannen van rijlessen. Daarnaast zit je erg relaxed in de auto, omdat hij positiviteit uitstraalt. Toch zegt hij ook wanneer iets beter moet of veranderd moet worden. Al met al waren het leuke en leerzame maanden bij Farid en ik zal de tips van hem nooit meer vergeten!

j-icon

jasper oostlander

★★★★★

Erg goede rijschool! Mustapha zorgt voor een vertrouwde sfeer en ziet precies wat je nodig hebt. Zeker een aanrader!

r-icon

Robbin Kroes

★★★★★

Top rijschool! Zeer goede rijinstructeur die geduldig is, veel goeie tips heeft en altijd nog even na bespreekt waar je de volgende keer op moet letten en hoe je dat kan verbeteren. In 1 keer geslaagd na 30 uurtjes, mustapha bedankt!

t-icon

Tulsi Kok

★★★★★

In een keer geslaagd na 35 uur rijles.

Mijn rijinstructeur Moes pakte zijn rijlessen op een hele goede manier aan. De stappen gingen heel geleidelijk en we gingen elke keer pas aan de slag met de volgende stap wanneer ik daar klaar voor was (denk aan schakelen, de snelweg op, etc). Moes is heel geduldig en legde dingen goed uit. Verder vond ik het fijn dat hij erg flexibel is; ik heb een aantal keer een rijles moeten afzeggen door werkdrukte of doordat ik me niet lekker voelde en daar deed hij nooit moeilijk over. Moes is super aardig, altijd stipt op tijd en heeft een goed gevoel voor humor, wat de rijlessen niet alleen leerzaam, maar ook gezellig maakte.

s-icon

Sjoerd Janson

★★★★★

September 2016 begonnen met lessen. Toen bleek dat ik vanwege medische redenen zeer waarschijnlijk flinke vertraging zou oplopen, heeft Mustapha meteen aangegeven dat het verstandig was om de frequentie van rijden te minderen in afwachting van het onderzoek door het CBR. Pas in maart 2017 was dat onderzoek afgerond en ben ik blij dat ik de frequentie van rijden flink heb verlaagd waardoor ik in mei 2017 met 33 uur lessen mijn rijbewijs heb gehaald. Mustapha heeft 15 jaar ervaring als instructeur en is daarvoor buschauffeur geweest; dat in combinatie met de nodige humor heb ik een hele leuke en leerzame tijd gehad. Als je net als ik zenuwachtig was voor de eerste les, neem dan een proefles en kijk of je klikt met Mustapha. Toen ik in de auto zat waren mijn zenuwen binnen een minuut verdwenen. Lestijden zijn zeer flexibel en relatief kort vooraf nog wijzigbaar. Zo heb ik lessen op zaterdagmiddag, zaterdagochtend, doordeweekse avonden en doordeweeks overdag goed kunnen combineren.

Kortom, een aanrader!

s-icon

steven bosma

★★★★★

Ik heb hier hele leuke rijlessen gehad. Farid en Jolanda hebben met veel geduld mij in een half jaar aan het rijden gekregen. Het waren altijd hele gezellige autoritten en ik keek altijd uit naar de nieuwe les. Ik raad het heel erg aan om bij deze rijschool lessen te nemen.

p-icon

Paul Schilder

★★★★★

Ontzettend goede, gezellige rijlessen gehad met Mustapha. Hij heeft fantastische mensenkennis en weet precies in te schatten wat een leerling nodig heeft. Ik keek er iedere keer weer naar uit om in de auto te zitten. 33 uur gelest en in één keer geslaagd.

d-icon

Dylan van Tongeren

★★★★★

Uitstekende rijlessen gehad met Moes! Duidelijk en direct als het moet, gezellig als het kan. Over het algemeen erg tevreden, in één keer geslaagd!

b-icon

Bryan Hokkeling

★★★★★

Rijschool Galgenwaard is een hele fijne rijschool! Mustafah heeft me in in 1x aan mijn rijbewijs geholpen. In de lessen is er een goede balans tussen gezelligheid en leren. Hierdoor ontstaat er een fijne leeromgeving. Top school en top gozer!

p-icon

Pim Soomer

★★★★★

Net in één keer geslaagd! Prima begeleiding, erg vriendelijke instructeurs met een goed oog voor individuele behoeftes van de cursisten. Galgenwaard heeft flexibele rijtijden en heeft goed meegedacht door bijvoorbeeld een keer een kinderzitje ter beschikking te stellen, zodat mijn zoontje ook mee kon rijden toen ik een planningsprobleem had.

r-icon

rudi nagelhout

★★★★★

Lekker gezellig rijden, professionele instructie, maar niet te. Al semi-filosoferend over rijgedrag en zelfreflectie zelfs mij nog aan het roze pasje kunnen helpen!

f-icon

Liselot K

★★★★★

Ik heb hier een hele leuke tijd gehad! Mijn rij-instructeur Mustafa was geduldig, gezellig en flexibel. Als ik plots niet kon, kon de rijles makkelijk verplaatst worden. Ik heb een hoop geleerd, veel gelachen en niet minder belangrijk: mijn rijbewijs gehaald!

t-icon

Tess van Eeden

★★★★★

Ik ben heel erg positief over rijschool Galgenwaard! Mijn instructeur was echt top, altijd positief, geduldig en vol vertrouwen. Veel gelachen in de auto en ook tijdens de mindere momenten heeft hij me goed geholpen. In één keer geslaagd ook! Enige nadeel: ik ga de lessen wel missen 😉

b-icon

Bruno Schalekamp

★★★★★

Wat een toprijschool! De rijleraar past zich gelijk aan op je niveau en probeert deze hiermee naar een hogere kunde te brengen. Met geduld, herhaling en, belangrijker nog, motivatie brengt Mustafa je op een niveau dat adequaat aan exameneisen staat, en hier mogelijk zelfs bovenuit stijgt, zodat je zelfverzekerd op examen kan. In mijn geval bleek dat zeer succesvol, want ik ben in één keer geslaagd!

s-icon

Stefan B

★★★★★

Mustafa is een duidelijke, aardige en geduldige instructeur. Door zijn goede instructies heb ik mijn praktijkexamen de eerste keer weten te halen. Heel erg tevreden 🙂

g-icon

Gerben van der Werf

★★★★★

Makkelijke communicatie met rij-instructeur die altijd op tijd was en zijn lessen goed plande. Ook prettig dat het mogelijk was om op zaterdag lessen te kunnen nemen. In een keer geslaagd overigens. Moeilijk om te vergelijken met andere rijscholen omdat ik maar bij een rijschool heb gelest (logisch, maar toch). Goede prijs-kwaliteit verhouding.

c-icon

Christianne Dingemanse

★★★★★

Top rijschool! Ik heb fijne lessen gehad bij Mustapha. Hij heeft al jaren ervaring, is rustig, en houdt van een praatje tijdens de lessen. Hartstikke gezellig altijd.

m-icon

Merel Gerritse

★★★★★

In een keer geslaagd bij rijschool Galgenwaard! Ontzettend fijne, geduldige en gezellige rij-instructeur die mij de juiste rijvaardigheden heeft geleerd. Bedankt Mustafa!

j-icon

Jeffrey d

★★★★★

Hoewel het nu al langer dan een maand geleden is dat ik mijn rijbewijs hier heb gehaald en ik het schrijven van een review geheel was vergeten, doe ik het nu toch maar even. Elk nadeel heeft zijn voordeel en tijdens deze maand heb ik gelijk het product dat gevormd is tijdens de rijlessen goed kunnen testen. Intussen heeft het product al heel wat kilometers gemaakt en leeft het nog om dit bericht te schrijven, al ben ik van mening dat de kwaliteitskeuring van de producten door het CBR soms wat streng is, maar dat ligt buiten de macht van de rijschool. Hierbij kan ik concluderen dat Rijschool Galgenwaard en Mustapha kwaliteit leveren en raad ik ieder van harte aan om zich aan te melden bij deze rijschool.

l-icon

Lobster Productions (Lobke van Eijk)

★★★★★

Ik heb goede ervaringen op gedaan bij Rijschool Galgenwaard. Mijn instructeur was erg aardig maar gaf vooral ook goede begeleiding. Hij wist bijvoorbeeld goed met mijn soms oplopende stress om te gaan.

r-icon

Robinsiemann

★★★★★

Mustapha van Rijschool Galgenwaard is echt een topper! Fouten worden oprecht gevierd, want daar leer je ontzettend veel van. Mustapha heeft alle geduld van de wereld, heeft altijd een goed humeur, ziet precies wat je ziet (en vooral waarneemt) en wat niet en is ook nog eens heel gezellig. Ik heb een fijne tijd gehad tijdens mijn rijlessen – iets wat nu voorbij is omdat ik vandaag in één keer geslaagd ben! Top! Ik kan Rijschool Galgenwaard/Mustapha aan iedereen aanraden!

s-icon

Stan van den Bosch

★★★★★

Goedkope, veilige en prettige rijlessen gehad. Flexibele tijden, en mijn instructeur (vraag naar Farid!) was erg aardig. Hij neemt altijd tijd voor feedback aan het einde van de les, kent de methoden van het CBR, blijft altijd rustig en heeft mij in 28 uur les laten slagen.

s-icon

sjors sjors

★★★★★

Rij instructeur Mustapha is erg vriendelijk, grappig, behulpzaam en erg geduldig tegen mij geweest. Is altijd op tijd aanwezig en is de goedkoopste. Binnen 3 maanden heb ik me rijbewijs behaald. Rijschool Galgenwaard is een aanrader!!

l-icon

Lisa Ansems

★★★★★

Ik ben erg positief over deze rijschool! Ik vond de auto’s waarin ik les heb gehad fijn rijden, de instelling van mijn rij-instructeur was flexibel, hij wist me goed op mijn gemak te stellen en communiceerde zijn (erg bruikbare) feedback op een prettige manier.

m-icon

Micha Gast

★★★★★

Mustapha weet wat ie doet en geeft altijd de juiste tips. Daarnaast is het ook een hele fijne man om naast het rijden een goed gesprek mee te voeren en hij heeft een goed gevoel voor humor. Dankzij hem in 1 keer weten te slagen!

k-icon

Kirsten VRS

★★★★★

Een fijne rijschool! Een hele fijne instructeur waardoor het leren rijden voor mij ontzettend leuk was. Genoeg zelfvertrouwen gekregen in het rijden om zelfstandig nu veilig de weg op te gaan.

y-icon

Yara

★★★★★

Super leuke en leerzame lessen van Mustafa gehad! Alhoewel ik geen rij-wonder bleek te zijn, ben ik dankzij hem in 1 keer geslaagd. Voornamelijk door zijn geduldige en humoristische aanpak!!!

s-icon

Simon Hengeveld

★★★★★

Goede rijschool! Farid is geduldig en heeft vaak goed het idee wat hij aan moet stippen. Rijlessen zijn handig flexibel in te plannen!

i-icon

Ivor Rispens

★★★★★

Dankzij rijschool Galgenwaard ben ik in 1 keer geslaagd. De instructeur was aardig en altijd op tijd en de lessen waren gezellig.

y-icon

Yke van der Molen

★★★★★

Ik kan deze rijschool zeker aanraden. Goede feedback, gezellige lessen en in één keer geslaagd!

c-icon

Carolien Verweij

★★★★★

Een hele geduldige instructeur! Rijschool communiceerde duidelijk en snel via de mail. Positieve ervaring en een eerlijke inschatting van je rijvaardigheid! Zeker een aanrader. En mooie pakketprijzen 👍🏻

l-icon

luca de kleijn

★★★★★

Galgenwaard geef ik 5 sterren. Mijn rijinstructeur (Farid) is een ervaren instructeur met een engelen geduld:) en een duidelijke visie. Ik raad deze rijschool aan .

a-icon

Anouk Bakker

★★★★★

Deze rijschool is zeker een aanrader! Goede rij-instructeurs die op een prettige manier lesgeven, waarbij je zeker van je zaak bent dat je veilig leert rijden.

h-icon

Hannah van D

★★★★★

Top rijlessen gehad. Duidelijk, scherp, flexibel en gezellig! Zeker een aanrader!

h-icon

Hidde Nolten

★★★★★

Erg goede ervaringen met rij-instucteur Mustafa. Erg flexibel met het plannen van rijlessen en ophaallocaties. Hij heeft daarnaast veel geduld en kan goed de vinger op de wond leggen.

j-icon

Jeroen Poortstra

★★★★★

Hele fijne instructeur met geduld, rust in de auto en goede uitlegvaardigheden. Ook al maak je fouten, de instructeur stelt je toch op je gemak en geeft nuttige, concrete feedback.

n-icon

Noa Klapwijk

★★★★★

Ik heb met plezier rijles gehad bij deze rijschool. Goede rij-instructeur met ervaring en veel geduld. Ik raad het zeker aan!

p-icon

Paul Jacobs

★★★★★

Heb heel fijn kunnen lessen bij Galgenwaard. Super geduldig en altijd duidelijk in de communicatie. Zeker een tip mocht je in Utrecht en omgeving willen lessen! 🙂

v-icon

valentijn de Korte

★★★★★

Geslaagd in 1x! Zeer leerzame en leuke rijlessen gehad, altijd vriendelijk, nooit boos als je een foutje maakt en altijd bereikbaar.

m-icon

Marilou de Korte

★★★★★

Het waren gezellige lessen en had snel mijn rijbewijs gehaald. Ook fijn dat ik ook op zaterdag kon lessen.

n-icon

Noortje van Bentum

★★★★★

Keek altijd met veel plezier uit naar de lessen bij Mustapha! Altijd gezellig en heb alles in één keer gehaald.

a-icon

Anouk van Gemeren

★★★★★

Ontzettend fijne rijschool! Goede manier van lesopbouw en heel veel geduld. Echte aanrader.

k-icon

Kirsten Pennings

★★★★★

Goede rijlessen gehad van een fijne instructeur! Een aanrader voor studenten 😉

p-icon

Pensiman

★★★★★

Super gezellige en leerzame lessen. De lessen waren fijn en verzorgd, ik voelde me erg op mijn gemak!

m-icon

Martijn

★★★★★

Altijd super fijn geholpen. Eerlijke feedback en een goede sfeer in de auto. Een echte aanrader!

t-icon

thijs vandusschoten

★★★★★

Geweldige rijschool, goede en leuke rijlessen. Erg gezellig en veel geleerd!!!

l-icon

Lieke Hamminga

★★★★★

Dankzij de gezellige maar vooral leerzame lessen mag ik nu lekker op pad met de auto! Een aanrader!

l-icon

Lucas Campillo

★★★★★

Hele fijne instructeur met erg veel geduld en altijd in voor een grapje!

p-icon

pierre gooren

★★★★★

Een hele fijne rijschool, zeker aan te raden!

a-icon

Anne A

★★★★★

Goede lessen met duidelijke terugkoppeling, makkelijke communicatie en leuke instructeur!

m-icon

Marloes Roeper

★★★★★

Had geen betere instructeur kunnen wensen

m-icon

mA cv Wolterink

★★★★★

hele chille rijschool dit!

b-icon

Boaz Peperkamp

★★★★★

super fijne rijschool. Heb auto rijles gehad bij Mustapha dit was een hele gezellige man die een fijne sfeer creërde en erg goed les gaf. Ook denkt hij goed met je mee waardoor het echt een les op maat word. Ik zal deze school aan iedereen aanraden!

e-icon

Elizabeth

★★★★★

Echt een top rijschool. Ik was net in Utrecht komen wonen en ik zocht een rijschool voor mijn getrapte rijbewijs van A2 naar A. Ik ben bij Galgenwaard terecht gekomen en ik heb er maar één woord voor: TOP. De communicatie is helder, de instructies zijn duidelijk, de instructeur is meedenkend en empatisch. Hij weet waar hij het over heeft en spreekt met duidelijke taal. Ik zou hem aan iedereen aanraden. Ik ben in 1x geslaagd.

j-icon

Johannes Finnstein

★★★★★

I was very happy to find a nice and patient driving instructor. Also suitable for English speaking people

t-icon

Trix van Leeuwen

★★★★★

m-icon

Martin Doornhein

★★★★★

d-icon

Dunya van Veenendaal

★★★★★

r-icon

Ruben Bismeijer

★★★★★

o-icon

Ouiam Seddeki

★★★★★

p-icon

Pravin Rafaell Sivathasan

★★★★★

Zullen wij je terugbellen?

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op!