Rijlessen in Utrecht | Rijschool Galgenwaard

Ben jij woonachtig in de buurt van Utrecht? Zoek je een goede rijschool waar je goedkoop rijlessen kan volgen? Rijschool Galgenwaard in Utrecht biedt rijlessen tegen de scherpste tarieven aan. Wij zorgen dat je zelfverzekerd kan deelnemen aan het verkeer. Onze rijinstructeurs beschikken over de ervaring en deskundigheid om jou snel aan je autorijbewijs te helpen. Dit doen wij tegen zeer voordelige prijzen. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende lespakketten. Verder hoef je ook nog eens geen inschrijfgeld te betalen en ontvangen studenten zelfs extra studentenkorting!

Hoge slagingspercentages bij de beste rijschool van Utrecht, door ervaren instructeurs word je als leerling wegwijs gemaakt door de verkeersdrukte van Utrecht.

Gratis en vrijblijvende proefles

Heb jij interesse in een proefrit? Graag maakt Rijschool Galgenwaard uit Utrecht kennis met je. Tijdens de proefles, die gratis en vrijblijvend is, kun je kijken of wij de rijschool zijn waar jij rijlessen bij wilt volgen. Meld je gelijk aan via het contactformulier of door te bellen naar 030-2800882.

Rijschool met een uitstekend slagingspercentage

Rijschool Galgenwaard biedt rijlessen in Utrecht en omgeving van hoge kwaliteit aan. Onze autorijschool heeft namelijk een uitstekend slagingspercentage. Om te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen aan je eindexamen kan beginnen helpen we jou met alle drie de aspecten die nodig zijn om je rijbewijs te halen: theorie (waarvoor je extra lessen kunt aanvragen), voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Zo maken onze ervaren instructeurs jou wegwijs in het verkeer in en rondom Utrecht.

  • Aantrekkelijke prijzen
  • Geen inschrijfgeld
  • Rijschool met een goed slagingspercentage
  • Gratis en vrijblijvende proefles
  • Flexibele tijden: ook in de avonden of het weekend
  • Extra studentenkorting voor studenten
  • Ervaren en deskundige instructeurs
  • Op eigen tempo rijlessen volgen
  • Spoedcursus ook mogelijk

Extra studentenkorting voor studenten

Ben jij aan het studeren in Utrecht en wil je rijlessen volgen? Bij Rijschool Galgenwaard geniet je van 10% extra studentenkorting op onze al aantrekkelijk geprijsde lespakketten. Studenten hebben het natuurlijk niet altijd even breed. Wij komen je daarom graag een beetje tegemoet. De studentenkorting is aan te vragen bij het eerste lespakket dat je bij ons afneemt. Benieuwd naar onze prijzen? Deze vind je op onze tarieven pagina.

Rijlessen op maat volgen

Om te zorgen dat jij comfortabel en ontspannen de rijlessen kunt volgen biedt Rijschool Utrecht Galgenwaard op maat gemaakte lessen aan. Deze zijn op jou als persoon afgestemd. Sommige mensen pakken het autorijden sneller op dan anderen. Dit is iets waar onze rijinstructeurs rekening mee houden. Ook qua lestijden zijn we niet de moeilijkste. Ook in de avonden of in het weekend bieden we namelijk rijlessen aan.

Vraag direct een gratis proefles aan. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van rijles in Utrecht door autorijschool Galgenwaard.

Vraag een gratis intake aan!

Snel en tegen scherpe prijzen rijlessen volgen doe je bij Rijschool Galgenwaard in Utrecht. Vraag gerust een gratis proefles aan om kennis met ons te maken! Verder informeren over onze rijlespakketten of je aanmelden kan door contact op te nemen. Maak gebruik van ons online contactformulier of neem telefonisch contact op via 030-2800882. Kijk ook eens op onze FAQ pagina voor meer informatie over veel gestelde vragen.

Vraag hier een gratis proefles aan.

 

 

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor jou:

Rijschool Utrecht | Rijlessen Utrecht | | Autorijschool Utrecht | Rijbewijs studentenkorting | Goedkoopste rijschool Utrecht