Rijschool Utrecht

Woon jij in de omgeving van Utrecht? Wil je graag je autorijbewijs halen? Rijschool Galgenwaard is dan dé rijschool voor jou! Als rijschool gevestigd in Utrecht verzorgen wij rijlessen in zowel de stad zelf als de regio. Snel, goedkoop en betrouwbaar: dat is waar wij voor staan. Met een team van ervaren en deskundige rijinstructeurs helpen wij je snel aan je rijbewijs (B), tegen de scherpste prijzen in omgeving Utrecht. Zo bieden we diverse aantrekkelijke rijlespakketten aan en betaal je ook nog eens geen inschrijfgeld. Als student kun je rekenen op extra studentenkorting.

Hoge slagingspercentages bij de beste rijschool van Utrecht, door ervaren instructeurs word je als leerling wegwijs gemaakt door de verkeersdrukte van Utrecht.

Rijschool Galgenwaarde - De rijschool in Utrecht

Gratis en vrijblijvende proefles

Wil jij kennismaken met Rijschool Galgenwaard in Utrecht? Meld je dan aan voor een gratis proefles! Aanmelden kan via het online contactformulier, of door telefonisch contact op te nemen via 030-2800882.

Rijschool in Utrecht met een hoog slagingspercentage

Als je op zoek bent naar de beste rijschool van Utrecht ben je bij Rijschool Galgenwaard aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitstekend slagingspercentage. Om je eindexamen te halen dien je drie aspecten goed te beheersen. Het theoretische gedeelte (waarvoor een apart examen moet worden afgelegd), voertuigbeheersing (zoals bijzondere verrichtingen) en verkeersdeelneming. Onze ervaren rijinstructeurs weten precies hoe ze jou wegwijs moeten maken. Indien gewenst kun je voor de theorie extra lessen aanvragen.

  • De scherpste prijzen
  • Geen inschrijfgeld
  • Rijschool met een uitstekend slagingspercentage
  • Gratis en vrijblijvende proefles
  • Flexibele tijden: ook lessen ‘s avonds of in het weekend
  • Studentenkorting voor studenten
  • Ervaren en deskundige instructeurs
  • Rijlessen op maat
  • Ook spoedcursussen

Student? Geniet van een mooie studentenkorting

Studeer jij en wil jij goedkoop je rijbewijs halen? Rijschool Galgenwaard in Utrecht snapt goed dat je het als student niet altijd even breed hebt. Daarom komen we je graag tegemoet met een mooie studentenkorting. Deze studentenkorting kun je eenmalig aanvragen, bij afname van je eerste rijlespakket. Kijk op onze tarieven pagina voor een helder overzicht van de verschillende pakketten en de bijbehorende prijzen.

Op eigen tempo rijlessen volgen

Iedereen gaat op zijn of haar eigen tempo de lesstof door. Misschien pakt de een het autorijden wat sneller op dan de ander. Om te zorgen dat iedereen met zelfvertrouwen aan het eindexamen kan beginnen biedt onze rijschool in Utrecht daarom rijopleidingen op maat aan. De lessen worden afgestemd op jouw wensen, zodat jij comfortabel en ontspannen achter het stuur zit. Ook qua lestijden zijn we flexibel. Het is namelijk ook mogelijk om ’s avonds of in het weekend te lessen.

Vraag direct een gratis proefles aan. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van rijles in Utrecht door autorijschool Galgenwaard.

Rijschool Utrecht - Rijschool Galgenwaard

Meer weten over onze autorijschool te Utrecht?

Rijschool Galgenwaard in Utrecht helpt jou snel en goedkoop aan je autorijbewijs. Om je aan te melden voor of verder te informeren kun je contact opnemen door te bellen naar 030-2800882. Of maak gebruik van het contactformulier op onze website en vul je gegevens in. Bekijk ook onze FAQ pagina, waar antwoorden op veel gestelde vragen staan. Eerst een proefles proberen? Vraag dan gerust een gratis intake aan. Graag maken we kennis met je!

Vraag hier jouw gratis intake aan.