Woon jij in Utrecht om omgeving en zoek je een kundige rijschool in Utrecht? Dan is Rijschool Galgenwaard dé rijschool voor jou! Wij verzorgen rijlessen in zowel de stad Utrecht zelf als in de regio. Snel, goedkoop en betrouwbaar: dat is waar wij voor staan. Met een team van ervaren en deskundige rij instructeurs helpen wij je snel aan je rijbewijs (B) tegen de scherpste prijzen in omgeving Utrecht. Zo bieden wij diverse aantrekkelijke rijlespakketten aan en betaal je ook nog eens geen inschrijfgeld. Plan nu jouw proefles in bij jouw autorijschool in Utrecht.

Hoge slagingspercentages bij de beste rijschool van Utrecht; door onze ervaren instructeurs word je als leerling wegwijs gemaakt door de verkeersdrukte van Utrecht.

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend proefles aan! We maken graag kennis met je. Heb je een vraag over wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Rijschool Galgenwaarde - De rijschool in Utrecht

Autorijschool in Utrecht met een hoog slagingspercentage

Als je op zoek bent naar de beste autorijschool in Utrecht, ben je bij Rijschool Galgenwaard aan het juiste adres. Om je eindexamen te behalen en zelf auto te mogen rijden dien je 3 aspecten goed te beheersen. Het theoretische gedeelte (waarvoor een apart examen moet worden afgelegd), voertuigbeheersing (zoals bijzondere verrichtingen) en verkeersdeelneming. Onze ervaren rijinstructeurs weten precies hoe ze jou wegwijs moeten maken. En dat doen ze met veel plezier!

Scherpste prijzen en ervaren en deskundige instructeurs

Kies voor rijlessen in Utrecht voor onze rijschool! Waarom? We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • De scherpste prijzen
  • Geen inschrijfgeld
  • Rijschool met een uitstekend slagingspercentage
  • Gratis en vrijblijvende proefles
  • Flexibele tijden: ook lessen ‘s avonds of in het weekend
  • Studentenkorting voor studenten
  • Ervaren en deskundige instructeurs
  • Rijlessen op maat
  • Ook spoedcursussen!

Slagingspercentage van 64-68%

Wist je dat wij een hoog slagingspercentage hebben? Bij ons slaagt maar liefst 64%-68% de eerste keer al voor zijn of haar praktijkexamen! Dat is hoog, aangezien het gemiddelde slagingspercentage in Nederland op 50,3% ligt. Ons hoge slagingspercentage is dus zeer uniek. Kies voor ons en ga na het behalen van je rijbewijs zeer zelfverzekerd de weg op.

De goedkoopste rijlessen in Utrecht

Bij ons geniet je van de goedkoopste rijlessen in Utrecht! We begrijpen immers dat het halen van je rijbewijs in Utrecht een grote kostenpost is. Wij denken graag met je mee! Zo heb je al een pakket van 10 lessen van 60 minuten voor €679-,. Zo’n pakket is voor een student natuurlijk 10% goedkoper. Heb je 40 lessen nodig? Dan betaal je €1899-,. Hierbij is een gratis herexamen inbegrepen. Je kunt voor een pakket betalen, of voor losse rijlessen. Wil je in termijnen betalen? Dat kan ook! Hiervoor betaal je geen rente. Bekijk de tarieven.

 

Rijschool Galgenwaard is de beste rijschool in Utrecht en omgeving

 

Rijschool Utrecht - Rijschool Galgenwaard

Gratis en vrijblijvende proefles bij jouw rijschool in Utrecht

Wij vinden het belangrijk om jou de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met ons. Wil jij kennismaken met Rijschool Galgenwaard in Utrecht? Meld je dan aan voor een gratis proefles! Tijdens deze proefles maak je kennis met de instructeur en leer je of onze manier van lesgeven jou bevalt. Na deze les bepaal je of je rijles in Utrecht bij ons wilt volgen en een pakket wilt afnemen. Dan weet je exact waar je aan toe bent! Aanmelden kan via het online contactformulier of door telefonisch contact op te nemen via 030-2800882.

Op jouw eigen tempo rijlessen volgen

Iedereen gaat op zijn of haar eigen tempo de lesstof door. De één heeft een lager aantal rijlessen nodig dan de ander. Om te zorgen dat iedereen met zelfvertrouwen aan het eindexamen kan beginnen, biedt onze rijschool in Utrecht daarom rijopleidingen op maat aan. De lessen worden afgestemd op jouw wensen, zodat jij comfortabel en ontspannen achter het stuur zit. Ook qua lestijden zijn wij erg flexibel. Het is namelijk ook mogelijk om ’s avonds of in het weekend te lessen.

 

Vraag direct een gratis proefles aan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de voordelen van jouw rijschool in Utrecht.

Je theorie-examen halen?

Het theorie-examen is een belangrijk onderdeel van je rijbewijs. Een grondige kennis van de verkeersregels en de verkeerstekens is immers de basis voor veilige deelname aan het verkeer. Met behulp van de juiste theorieboeken en hulpmiddelen kun jij je goed voorbereiden op dit examen. Wij hebben alle geschikte hulpmiddelen op voorraad.

Zijn theorieboeken niet voldoende voor het slagen voor je theorie? Geen probleem! Slecht 2-30% van de deelnemers slaagt de eerste keer meteen. Kies voor theorieles bij onze rijschool. Na deze lessen verspreid over anderhalve dag ben je helemaal klaargestoomd voor het theorie-examen!

Haal snel je rijbewijs met een spoedcursus!

Wil je heel snel je rijbewijs halen? In 10 dagen? Dat kan bij Rijschool Galgenwaard! Dit is mogelijk als je als in het bezit bent van je theorie certificaat. Tijdens deze spoedcursus leer je zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Voorafgaand aan deze cursus krijg je een proefles, zodat we in kunnen schatten hoeveel tijd je nodig hebt. Dit kan 2 weken, 4, 6 of 8 weken zijn. Aangepast op je eigen tempo kan natuurlijk ook!

Wist je dat een spoedrijles bij ons net zo veel kost als een gewone rijles?

Student? Geniet van een mooie studentenkorting van 10%!

Studeer jij en wil jij voordelig je rijbewijs halen? Bij Rijschool Galgenwaard in Utrecht snappen wij goed dat je het als student niet altijd even breed hebt. Daarom komen wij je graag tegemoet met een mooie rijbewijs studentenkorting van 10%. Deze studentenkorting kun je eenmalig aanvragen, bij afname van je eerste rijlespakket. Kijk op onze tarieven pagina voor een helder overzicht van de verschillende pakketten en de bijbehorende prijzen.

Je kunt je gratis inschrijven, zonder lange wachttijden!

Vraag een vrijblijvende proefles aan bij de goedkoopste rijschool!

Rijschool Galgenwaard in Utrecht helpt jou snel en voordelig aan jouw autorijbewijs. Compleet op jouw eigen tempo! Iedereen is immers anders. Wil je leren autorijden en wens je meer informatie over onze goede rijschool in Utrecht? Bel ons op 030-2800882. Ook kun je gebruik maken van het contactformulier op onze website. Bekijk ook eens onze FAQ-pagina, waar antwoorden op veelgestelde vragen staan. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen!

Wil je graag een proefles proberen? Vraag dan gerust een gratis proefles aan. Graag maken we kennis met je! Misschien heb je binnenkort jouw rijbewijs en kun je compleet zelfstandig de weg trotseren.