Rijschool Woerden – scherpe tarieven en snel

Woon jij in Woerden, Vleuten, de Meern of in andere plaatsen in de regio Woerden en ben jij op zoek naar een goede rijschool? Zoek dan niet verder, Rijschool Galgenwaard is een goede rijschool die ervoor zorgt dat jij straks bevoegd en zelfverzekerd de weg op kan. Onze rijinstructeurs zijn zeer ervaren en succesvol in de regio Woerden, waardoor jij snel je rijbewijs binnen hebt!

Waarom rijles nemen in Woerden bij Rijschool Galgenwaard?

Voor alle hulp die je nodig hebt ben je bij Rijschool Galgenwaard aan het juiste adres. Met behulp van geduldige rijinstructeurs die jou alles goed en duidelijk kunnen uitleggen kunnen wij jou deze hulp geven. Bij ons heb je daarnaast geen lange wachttijden en kan je hierdoor snel op voor je rijexamen of tussentijdse toets, welke in Woerden en omgeving wordt afgenomen. Voor studenten wordt het nu nog voordeliger om rijlessen te volgen bij Rijschool Galgenwaard in Woerden: studenten krijgen namelijk 10% korting!

Voordelen van Rijschool Galgenwaard

Rijschool Galgenwaard in Woerden biedt nog meer voordelen aan:

  • Geen inschrijf – en administratiekosten
  • Mogelijkheid om in termijnen, zonder rente, te betalen
  • Examengarantie
  • Verschillende soorten spoedopleidingen

Lees verder voor meer informatie over de verschillende spoedopleidingen die wij aanbieden.

Verschillende spoedopleidingen bij rijschool Woerden

Er worden verschillende soorten spoedopleidingen bij Rijschool Utrecht – Galgenwaard aangeboden. Zo kan het zijn dat je jouw rijbewijs al binnen 10 dagen hebt gehaald! Dankzij onze zeer ervaren en geduldige rijinstructeurs, die bekend zijn in Woerden en omgeving, is een rijbewijs snel en met veel plezier gehaald! Wat wel een vereiste is bij een spoedopleiding, is dat je al in bezit bent van een geldig autotheorie certificaat. Rijschool Galgenwaard biedt de volgende soorten spoedopleidingen aan

  • Spoedopleiding 10 dagen
  • Spoedopleiding 4 weken
  • Spoedopleiding 6 weken
  • Spoedopleiding 10 weken
  • Spoedopleiding aangepast aan je eigen tempo

Door de vele mogelijkheden die wij aanbieden, zit er altijd wel een spoedopleiding tussen die perfect bij jou past! Lees meer over de spoedopleidingen die wij aanbieden.

Voor meer informatie kan je altijd gerust door de veelgestelde vragen bladeren of een een gratis intake aanvragen. Bellen is ook altijd mogelijk op 030-2800882. Of ben je geïnteresseerd in een Gratis proefles? Neem direct contact met ons op.