Theorie examen

Klaar voor het CBR theorie-examen?

Als je klaar bent om het theorie-examen af te leggen, heb je al een belangrijke stap gezet op weg naar het behalen van je rijbewijs! Je moet namelijk slagen voor een theorie-examen en een praktijkexamen om je rijbewijs te krijgen. Onderschat de studie voor het theorie-examen niet, want elk examen heeft een eigen reeks vragen en onderwerpen die aan bod zullen komen!

Meer informatie over het theorie-examen kunt u vinden op de website van het CBR. Je kunt bij ons ook een theoriecursus volgen waarmee vrijwel iedereen in één keer slaagt voor het CBR theorie-examen!

theorie examen oefenen

Wat neem je mee?

De eerste stap is om te controleren of je theorie-examen is gereserveerd. Je kunt controleren of je een bevestigingsmail van je rijschool of van het CBR hebt ontvangen om dit vast te stellen. Bel eventueel het CBR om te kijken of je in hun systeem voor de juiste datum en tijd bent ingeschreven voor het afleggen van het theorie-examen.

Zij zullen ook vragen of jij je kunt identificeren bij het CBR. Draag daarom te allen tijde een geldig identiteitsbewijs bij je. Dat kan een paspoort, verblijfsvergunning of andere vorm van identificatie zijn. Vergeet ook niet jouw CBR examencentrum reserveringsnummer mee te nemen wanneer je gaat.

Op naar het CBR!

Het eerste advies is om op tijd te komen! Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het komt regelmatig voor dat examenkandidaten te laat binnenkomen of zelfs de toegang wordt geweigerd omdat ze te laat komen! Plan dus op tijd jouw komst naar de CBR testlocatie.

Bij de aanmeldzuil moet je je aanmelden en een identiteitsbewijs tonen om jouw inschrijving voor het examen te bevestigen. Zij zullen controleren of je over een echt identiteitsbewijs en boekingsnummer beschikt.

In de binnenruimte van het CBR kan je bijvoorbeeld jouw spullen, accessoires en jas opbergen. Je kunt ook tijd gebruik maken van een toilet. Ook een glas water kan geen kwaad om de rust te bewaren.

Je kunt alles loslaten, want alles is onder controle. Met je grondige voorbereiding slaag je met vlag en wimpel voor je test! Binnen 24 uur ontvang je de resultaat via de mail.

theorie examen cbr
google

Reviews

Hoe onze studenten onze rijschool beoordelen

Benieuwd naar wat onze leerlingen over ons zeggen? Lees dan hieronder de ervaringen!

l-icon

Laurens

★★★★★

Ontzettend fijne rijschool! Ik heb motorrijles gevolgd bij Mustapha en vervolgens in één keer mijn AVB en AVD gehaald. Mustapha denkt in alle opzichten met je mee en past zich aan naar wat jij nodig hebt om met vertrouwen op de motor te zitten. Wil je kwalitatief hoogwaardige lessen waarbij het niet gaat om 'even snel je rijbewijs halen' maar echt goed leren rijden? Dan kan ik Rijschool Galgenwaard van harte aanbevelen!

n-icon

Nino Agten

★★★★★

Vanaf de proefles tot aan het praktijkexamen altijd goede communicatie gehad. Mustapha is altijd op tijd en komt zijn afspraken na. Voor het theorie examen kon ik een theorieboek lenen en met zijn tips voor extra online oefenmateriaal heb ik het in één keer gehaald. Voor het praktijkexamen heeft hij duidelijk aangegeven wat je wel en vooral niet hoeft te weten/moet doen. Hierdoor heb ik ook het praktijkexamen in één keer gehaald terwijl ik op het minst favoriete moment van de dag moest afrijden (08:00). Kortom: top instructeur en ik raad hem zeker aan anderen aan!

g-icon

Gavin de Jong

★★★★★

Super rijschool, zelf lessen gehad bij Mustafa. Ongelooflijk aardige man, hij creëerde een fijne sfeer en gaf erg goeie tips. De opbouw over de lessen heen was ook erg prettig en voelde daardoor erg geleidelijk. Uiteindelijk super voorbereid het examen ingegaan en in één keer gehaald. Dank voor de goede lessen en fijne sfeer in de auto, zeker een aanrader om hier te lessen.

c-icon

Cas De Ruiter

★★★★★

Deze rijschool is me aangeraden door een huisgenoot en op mijn beurt zal ik hem aanraden aan iedereen die er een nodig heeft. Je krijgt rijles op maat, van een gezellige instructeur die goed met je meedenkt. Ook nog eens een van de betaalbaardere rijscholen in Utrecht. Absolute top service.

k-icon

Kyra van Hamburg

★★★★★

Ik heb mijn theorie in één keer gehaald en met een tussentijdse toets ook daarna mijn rijexamen in één keer gehaald, met dank aan Mustapha - kwaliteit en ruimte om te leren, vind ik belangrijk, en heb ik ervaren 🙂

a-icon

Arnold Kole

★★★★★

Fijne rijschool waar je no-nonsense leert waar het om draait: veilig en zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen. Mijn instructeur Mustapha was erg prettig om mee te rijden en heeft me altijd uitstekend lesgegeven waardoor ik in één keer geslaagd ben! Kortom, als je op zoek bent naar een goede rijschool in (de omgeving van) Utrecht zoek dan niet verder want ik kan Rijschool Galgenwaard van harte aanbevelen!

Zullen wij je terugbellen?

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op!