Theoriecursus

Rijschool Galgenwaard in Utrecht: Theoriecursus volgen bij de nummer 1 rijschool!

  • Bovag gecertificeerd
  • Geen inschrijfgeld
  • Uitstekend slagingspercentage
  • Ervaren en deskundige instructeurs
  • Unieke lesmethode
  • Scherpste prijzen

Wil jij je rijbewijs halen? De eerste stap is het slagen voor het CBR theorie-examen. Bereidt je goed voor voor het examen met een theoriecursus bij Rijschool Galgenwaard!

Theoriecursus aanmelden

Rijschool Galgenwaard theoriecursus

De basis voor een veilige deelname aan het hedendaagse verkeer is een grondige kennis van de verkeersregels en verkeerstekens. Maar al te vaak wordt de theorie onderschat. Mensen die denken dat ze theorie-examen kunnen doen zonder daarvoor te leren begeven zich op een doorlopende weg. Dit blijkt ook wel uit het percentage geslaagden bij het theorie-examen: Slecht 25-30 % slaagt in één keer, en dat zijn dan voornamelijk diegenen die er wel iets voor gedaan hebben. Dus, bereid je voor op het theorie-examen!

  • Uitstekend slagingspercentage
  • Ervaren en deskundige instructeurs
  • Kwaliteit cursus tegen scherpe tarieven

Onze lessen vinden plaats op de iedere zondag van 12:00 tot 16:00 uur. Op de maandag, de volgende dag dus, krijg je weer een halve dag les. Op dat moment ben je klaar om je theorie examen af te leggen.

Deze uitgebreide hulp kost je slechts € 150,–, en daar zit het examen al bij inbegrepen!

auto theorie cursus
theorie cursus Utrecht

Extra tips

Voordat je het felbegeerde roze pasje kunt ophalen bij de gemeentelijke basisadministratie, moet je eerst laten zien dat je voldoende bekwaam bent om als (beginnend) automobilist de weg op te kunnen. De examinatoren van het CBR beoordelen of je aan deze bekwaamheid voldoet. Een onderdeel van het rijexamen is dat je twee bijzondere verrichtingen moet afleggen.

Theorie en praktijk

De uitvoering van de bijzondere verrichtingen leer je natuurlijk primair in de auto. Het is de auto waar het allemaal gebeurt en waar het om draait. De praktijk is je beste leerschool. Toch kunnen de artikelen in deze special een aanvulling zijn, omdat het je in staat stelt één en ander rustig te overzien, zonder de hectiek van het overige verkeer om je heen.

Als je jezelf tijdens het lezen voorstelt dat je in de auto zit, kun je als het ware de verrichtingen in je hoofd afspelen, in je eigen vertrouwde omgeving. Daarbij kunnen je rijlessen vlotter verlopen, als je vast de procedures in je hoofd hebt, zodat je dan meer tijd hebt jezelf op het overige verkeer te richten bij uitvoering van de bijzondere verrichtingen in de praktijk.

google

Reviews

Hoe onze studenten onze rijschool beoordelen

Benieuwd naar wat onze leerlingen over ons zeggen? Lees dan hieronder de ervaringen!

l-icon

Laurens

★★★★★

Ontzettend fijne rijschool! Ik heb motorrijles gevolgd bij Mustapha en vervolgens in één keer mijn AVB en AVD gehaald. Mustapha denkt in alle opzichten met je mee en past zich aan naar wat jij nodig hebt om met vertrouwen op de motor te zitten. Wil je kwalitatief hoogwaardige lessen waarbij het niet gaat om 'even snel je rijbewijs halen' maar echt goed leren rijden? Dan kan ik Rijschool Galgenwaard van harte aanbevelen!

n-icon

Nino Agten

★★★★★

Vanaf de proefles tot aan het praktijkexamen altijd goede communicatie gehad. Mustapha is altijd op tijd en komt zijn afspraken na. Voor het theorie examen kon ik een theorieboek lenen en met zijn tips voor extra online oefenmateriaal heb ik het in één keer gehaald. Voor het praktijkexamen heeft hij duidelijk aangegeven wat je wel en vooral niet hoeft te weten/moet doen. Hierdoor heb ik ook het praktijkexamen in één keer gehaald terwijl ik op het minst favoriete moment van de dag moest afrijden (08:00). Kortom: top instructeur en ik raad hem zeker aan anderen aan!

g-icon

Gavin de Jong

★★★★★

Super rijschool, zelf lessen gehad bij Mustafa. Ongelooflijk aardige man, hij creëerde een fijne sfeer en gaf erg goeie tips. De opbouw over de lessen heen was ook erg prettig en voelde daardoor erg geleidelijk. Uiteindelijk super voorbereid het examen ingegaan en in één keer gehaald. Dank voor de goede lessen en fijne sfeer in de auto, zeker een aanrader om hier te lessen.

c-icon

Cas De Ruiter

★★★★★

Deze rijschool is me aangeraden door een huisgenoot en op mijn beurt zal ik hem aanraden aan iedereen die er een nodig heeft. Je krijgt rijles op maat, van een gezellige instructeur die goed met je meedenkt. Ook nog eens een van de betaalbaardere rijscholen in Utrecht. Absolute top service.

k-icon

Kyra van Hamburg

★★★★★

Ik heb mijn theorie in één keer gehaald en met een tussentijdse toets ook daarna mijn rijexamen in één keer gehaald, met dank aan Mustapha - kwaliteit en ruimte om te leren, vind ik belangrijk, en heb ik ervaren 🙂

a-icon

Arnold Kole

★★★★★

Fijne rijschool waar je no-nonsense leert waar het om draait: veilig en zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen. Mijn instructeur Mustapha was erg prettig om mee te rijden en heeft me altijd uitstekend lesgegeven waardoor ik in één keer geslaagd ben! Kortom, als je op zoek bent naar een goede rijschool in (de omgeving van) Utrecht zoek dan niet verder want ik kan Rijschool Galgenwaard van harte aanbevelen!

dagcursus theorie auto

Kijken – Waarnemen

Vaak lijkt het wel of mensen zich tijdens het rijexamen drukker maken over de bijzondere verrichtingen, dan over de overige onderdelen van het rijexamen. Alhoewel je het zeker niet moet onderschatten, gaat het bij de examinering om het totaalbeeld dat je geeft van je kunnen.

Natuurlijk is het prettig als de verrichtingen vlotjes verlopen, dit geeft je zelfvertrouwen en een betere beoordeling. Waar het uiteindelijk echt om draait is het kijken (en ook werkelijk waarnemen), verkeersinzicht en het veilig, vlot en soepel oplossen van de situaties die je zoal tijdens een rit tegenkomt.

Kijk voldoende ver vooruit, anticipeer, rij defensief en maak een voorspelling van wat er zou kunnen gebeuren, zodat je niet snel voor verassingen komt te staan. Uiteraard met inachtneming van de verkeersregels en rekening houdend met het gedrag van andere weggebruikers.

Theorie les

Natuurlijk kan je met behulp van de juiste boeken en een dosis gezond verstand en discipline jezelf de leerstof eigen maken. Rijschool Utrecht – Galgenwaard heeft voor jou de geschikte leermiddelen altijd in voorraad. Hier kun je gratis jouw theorie examen oefenen: www.driversonly.nl

Zullen wij je terugbellen?

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op!